Typiskt för Festool

När ett elverktyg bara vägrar att gå sönder – det är typiskt för Festool. Därför kan våra hantverkare och återförsäljare vara säkra på att produkterna från Festool är tillförlitliga, hållbara och robusta.
- Välj -

Hög ambition

Bra är aldrig gott nog för oss

När man gör något ska man göra det perfekt och med överlägsen kvalitet. Det är typiskt för Festool.


Vår framgångssaga

Familjeföretag

Tradition förpliktigar. Familj förenar.

Som traditionellt familjeföretag har vi en företagskultur som bygger på regional förankring, hög ambition, varaktig framgång, respekt för våra medarbetare och en Vi-känsla i företaget. Var och en av våra 2 700 medarbetare är en del av Festool-familjen.

På bilden till vänster: Barbara Austel, bolagsledamot och barnbarn till Berta Stoll och företagets grundare Gottlieb Stoll.

Familjeföretaget Festool
Anwenderorientiert

Användarinriktad

Vi förstår det arbete som våra proffs utför - i minsta detalj.

Vi utvecklar maskiner skräddarsydda för dina händer: Ergonomiska, lätta, enkla att använda, kraftfulla, extremt robusta och tillförlitliga. Så arbetet blir praktiskt, lättare och snabbare utfört - det lönar sig.

Specialiserat

Verktyg för högsta anspråk.

Vi är specialister inom områdena träbygge, byggnadssnickeri, måleri och renovering samt lackeringsförberedelse och finish. De är våra specialområden. Därför är våra verktyg, våra tillbehör och vår service perfekt anpassade till dina krav som professionell användare.

Våra användningsområden

Festool SERVICE

Service du har nytta av.
Direkt, praktisk och omfattande service för dig och dina verktyg. Förutom kvalitetsverktyg kan vi också erbjuda en service i toppklass. Vi gör allt för att du ska vara nöjd och lita på oss. För när du är nöjd är vi det också.
Läs mer

Ansvarsmedvetet

Vårt ansvar för miljön.

Miljöskydd är en viktig del av våra värderingar.Vår miljövision
 • Företagets historia

  Vi är stolta över företagets 90-åriga historia. Samtidigt ser vi framåt och fortsätter att utvecklas mot en global framtid där världen ständigt blir mindre.

  Läs om vår historia
 • Användningsområden

  Användningsområden

  Vi är specialister inom områdena träbygge, byggnadssnickeri, måleri och renovering samt lackeringsförberedelse och finish. Vårt krav är perfektion. Varken mer eller mindre. 

  Upptäck användningsområden
 • Festool Group Jobb

  Jobb & karriär

  Intresserad av en karriär hos Festool? Se om vi har just ditt drömjobb utannonserat.

  Lediga tjänster