Användningsområden

Varken mer eller mindre. Därför koncentrerar vi oss helt på våra produkter med målet att ta fram professionella, genomtänkta elverktyg.
   
 • Snickare

  Snickeri

  Festool är specialist på allt som handlar om arbete med trä. Såga, fräsa, slipa, hyvla och naturligtvis dammsuga – i årtionden har Festool tillverkat optimala, mångsidiga elverktyg med hög kvalitet för alla arbeten som kräver en absolut exakt hantering av materialet trä.
     
 • Bygg

  Snickare bygger trähus, tak, trappor och fasader som ska hålla i en evighet. Och det börjar med Festools proffsverktyg. Oavsett om du sågar, borrar, skruvar, hyvlar, stämmer, gör spår eller annat har Festool den perfekta lösningen för praktiskt taget alla uppgifter inom träbygge. Robusta, kraftfulla och effektiva maskiner – även utan eluttag eller kabel i vårt 18 V-system. De klarar alla utmaningar som uppstår varje dag vid takutbyggnad, takrenovering, träbygge, fasadbygge eller trappbyggnad.
   
  Festool timring
 • Målare

  Från snabb nerslipning till perfekt förberedelse av olika underlag för perfekta ytor. Renovering eller inomhusbygge, värmeisolering eller montering – Festool har rätt verktyg i högsta kvalitet för målare.Med perfekt avstämda systemtillbehör och högkvalitativt slippapper för ännu högre effektivitet. Upptäck hur du kan spara tid och pengar och dessutom arbeta dammfritt med Festools lösningar.

 • Renovering

  Hör knepiga uppgifter för renovering, sanering och modernisering till ditt jobb? Då hittar du rätt verktyg hos Festool: speciella lösningar för de riktigt svåra situationerna, konstruerade för byggproffs med höga krav: Saneringsfräsar för extremt snabb avverkning, robusta och ergonomiska omrörare eller diamantkapar för exakt tillskärning av kakel och natursten. Och för varje användningslösning finns speciellt anpassade tillbehör och dammsugare för ett dammfritt och hälsovänligt arbete.

 • Festool Automotive

  Automotive

  Som leverantör av verktyg och system av hög kvalitet, så strävar vi efter att förse både små verkstäder och biltillverkare med högkvalitativa verktyg och system för en perfekt ytbehandling.