Aktuellt

Intervju med vår Produktspecialist Paw

Läs vår intervju med vår Produktspecialist Paw. Med en gedigen hantverksbakgrund kommer Paw att dela med sig av tips och tricks för att bistå Festool-användare och hantverkare.
Läs intervjun

Kenneth Karlsson ny Regional Sales Manager på Festool

Kenneth Karlsson tillträder från och med den första januari 2019  tjänsten som Regional Sales Manager på Festool.

Kenneth kommer senast från rollen som Territory Sales Manager i Västra Götaland. Festool utvecklar nu sin organisation för att möta ökad efterfrågan och förbereda för fortsatt tillväxt. Kenneth kommer att vara ansvarig för att utveckla försäljningen mot våra definierade Key Accounts samt fyra Territory Sales Managers i södra Sverige.

 

Kontaktuppgifter: 
Kenneth Karlsson
FESTOOL Sverige AB
Stenåldersgatan 3
213 76 Malmö
 
Phone            +46 (0)70 66 33 856
E-mail            kenneth.karlsson@festool.com
LinkedIn @Festool Sverige
Facebook        www.facebook.com/festool.se

 • DOMINO BM-artikel

  Festool utökar DOMINO-systemet

  Med de beprövade DOMINO-förbindningarna har Festool tagit fram ett system för att snabbt och flexibelt göra stabila förbindningar i ramar, underreden och skivor – det är vi stolta över. Vad händer om man inte får in den hoplimmade sängen genom dörren? Det problemet har vi nu löst med vårt ”löstagbara” sortiment.

  I majnumret berättar facktidskriften BM om de löstagbara ytförbindningarna från Festool.
 • Festool på ByggExpo Norrland

  Vi kommer att vara med på ByggExpo Norrland, Norrlands största byggmässa, som för första gången går av stapeln den 4-5 maj i Örnsköldsvik.

  Ladda ner inbjudan

 • Festool på DMH:s VIP-kväll

  Festool finns på plats under DMH:s VIP-kväll på Solvalla den 19 april. Kom och träffa oss! Mer information och anmälan på dmh.nu/vip.
 • Graffitikonst med ROTEX 

  Graffiti gör man inte bara med sprej. Philipp Schwingeler gör imponerande graffitiskulpturer i trä.

  En viktig del av hans konstnärliga skapande är slipningen, eftersom han måste kunna nå in till svåråtkomliga ställen i graffitikonstverken.
  Därför är Philipp Schwingelers konst perfekt att testa ROTEX på. I projektet ”Aus Birke wird ein E” (Ett E av björk) fick ROTEX visa sin kapacitet.
  Festool Formanpassat
 • Barbara Austel Festool

  Intervju med Barbara Austel och Christian Rolfs

  I en exklusiv intervju med e-tidskriften ”möbelfertigung Handwerk-Spezial” förklarar Barbara Austel och Christian Rolfs vilka strategier som fungerar för Festool, hur man investerar på lite längre sikt, vilka begränsningar batteritekniken har och hur digitaliseringen förändrar affärerna.

  Här berättar Barbara Austel, styrelseledamot och barnbarn till Festo-grundaren Gottlieb Stoll, och Christian Rolfs, styrelseordförande i TTS AG, mer om Festools 90-åriga framgångssaga.
 • Evenemang

  Här kommer du direkt till datumen för våra aktiviteter och evenemang. Läs mer om evenemang