Festool SERVICE all-inclusive

Koncentrera dig på det väsentliga:

Ditt arbete.
Vårt mål är att göra din arbetsdag lättare. Med perfekt genomtänkta verktyg – och med servicetjänster som fokuserar på att underlätta din vardag. Du vill, och måste, i möjligaste mån undvika stilleståndstid, onödigt merarbete och extrakostnader. Det vet vi och därför finns vår SERVICE all-inclusive*. Vi vill att du ska lyckas. 

Registrera ditt verktyg nu
 • SERVICE all-inclusive

  Reparationer 0 kr.**

  Fri reparationsservice i 3 år - inklusive slitagedelar. Naturligtvis hämtar och lämnar vår transportservice maskinen på din bemannade företagsadress eller hos din återförsäljare, självklart helt kostnadsfritt.

 • Stöldförsäkring 0 kr.

  3 års stöldförsäkring - även på byggarbetsplatsen. Om ditt verktyg blir stulet, oavsett om det har stulits ur din bil eller från byggarbetsplatsen, inom 3 år efter köpet erbjuder vi dig ett nytt verktyg mot en självrisk på 500 kr exkl. moms. 

  Stöldförsäkring
 • SERVICE all-inclusive

  För att din Festool-maskin håller i många år.

  Reservdelstillgänglighet i 10 år eller ny maskin kostnadsfritt. Om vi mot förmodan inte har reservdelen kvar så får du i stället en ny maskin utan kostnad. 

 • 100% nöjd eller pengarna tillbaka.

  Nöjd eller pengarna tillbaka - i upp till 15 dagar efter ditt köp. Om du inte är nöjd är det bara att lämna tillbaka den lätt använda maskinen och allt som medföljde i originalförpackningen till återförsäljaren.

  SERVICE all-inclusive

Har du frågor?

Du kan hitta svaret i våra FAQ eller kontakta oss direkt på 040 - 670 10 60 eller info-se@festool.com

Läs våra vanliga frågor och svar

Villkor för SERVICE all-inclusive

* Gäller för alla Festool-produkter som köpts från och med 2013-03-06 och registrerats för SERVICE all-inclusive inom 30 dagar efter köpet. Festools servicevillkor gäller, läs mer på www.festool.se/service.

**"Fri reparationsservice" gäller inte i följande fall: skador på förbrukningsmaterial och tillbehör, skador som uppkommit på grund av felaktig användning, skador som uppkommit på grund av att originaltillbehör eller -reservdelar inte har använts, skador som uppkommit på grund av att verktyget plockats isär eller utsatts för onormalt kraftigt slitage.