Översikt över alla nyheter

- Välj -

Den nya startsidan

Ny struktur, snabb åtkomst.

Startsidan har en ny struktur som ger bättre översikt. Ett nytt område har lagts till: "Kunskapsbank". Här finns all kompletterande information och filmer om produkterna. Snabblänkarna på startsidan leder direkt till den önskade informationen: aktuella kampanjer, branscher och information om företaget. 

Ännu mer produktinformation

Översikt.

På vår nya webbplats hittar du nu mycket extra information om produkterna. De nya filmerna visar på ett enkelt sätt fördelarna med verktygen och ger tips om användningsområdena. 

Till produktöversikten

Sök och hitta

Mer struktur, bättre resultat.

Med den optimerade sökfunktionen hittar du snabbare: när du skriver in ett sökord får du genast förslag om möjliga begrepp från och med den tredje bokstaven. Dessutom kan sökresultaten filtreras i olika kategorier, som Produkter, Tillbehör, Kunskaper och Övrigt. 

Filtrera produkterna nu.

Begränsa produkturvalet med den nya filterfunktionen.

Med den nya filterfunktionen kan du först välja en produktkategori. Sedan kan du begränsa detta val i nästa steg med ytterligare filter. Då visas bara de produkter som passar för de valda filterkriterierna.

Till produktöversikten

Optimal visning på alla enheter

Alltid och överallt.

Oavsett om du sitter hemma vid datorn eller använder en surfplatta eller smartphone någon annanstans: Vår nya webbplats anpassar sig till din enhet. Så att du alltid kan använda den i alla situationer.

Enklare processer

Snabbare resultat.

Genom optimerade processer går det nu ännu enklare och snabbare att registrera ett verktyg, exempelvis för SERVICE all-inclusive eller reparationsservice.

Sökning efter återförsäljare har utökats med en navigationsfunktion. Fördelen: när du har valt en lämplig återförsäljare kan du navigera direkt dit. 

Till sökning efter återförsäljare

Festools tjänster

I väntan på myFestool

Inom kort optimeras även myFestool och blir tillgängligt på alla enheter. Tills dess går inloggningen till ditt konto och nyregistreringar som vanligt via myFestool-portalen. 

Till myFestool-inloggningen
myFestool