Ersätts vid stöld.

Ditt verktyg är borta. Stulet. Det är verkligen irriterande, men det finns ingen anledning att jaga upp sig. Mot en låg självrisk ersätter vi nämligen omgående det stulna verktyget med ett nytt inom de första tre åren. Allt för att du ska kunna fortsätta jobba med ditt pålitliga Festool-verktyg så snart som möjligt igen. 

Hur kan du utnyttja den här tjänsten?

 • Registrera ditt nya verktyg för all-inclusive-garantin inom 30 dagar efter köpet.
 • Vid en stöld ska du omgående anmäla den till polisen.
 • Lämna in stöldanmälan och garanticertifikatet till din återförsäljare.
 • Då får du ett nytt Festool-verktyg mot en självrisk på 800 kr exkl. moms.

Hur fungerar det exakt? 

Efter en stöld får du ett nytt verktyg som ersättning för det stulna. Detta gäller en gång. Du behöver bara betala en självrisk på 500 kr exkl. moms. Inga andra kostnader tillkommer. Den här tjänsten gäller för alla Festool-verktyg som registreras för all-inclusive-garanti och är aktiv i tre år från det datum som står på originalkvittot. Utbytesmaskiner medger ingen ny garanti vid stöldförsäkring. 

För att kunna göra anspråk på denna servicetjänst måste man omedelbart anmäla stölden hos behörig polismyndighet. Anmälan ska tillsammans med ditt garanticertifikat lämnas in till en Festool-återförsäljare inom fem dagar efter stölden. Denne överlämnar underlagen till oss för kontroll. 

Efter kontrollen får du information om resultatet och kan efter vårt godkännande hämta det nya verktyget hos din Festool-återförsäljare mot ovannämnda självrisk.

Villkoren för all-inclusive-garantin hittar du här:

 • All-inclusive-garanti

  Registrera verktyg för all-inclusive-garanti

  Utnyttja våra omfattande servicetjänster. Registrera ditt verktyg så att det är helsäkrat de tre första åren och du kan koncentrera dig på det viktiga: Ditt arbete Registrera ditt verktyg nu
 • Festool Work-app

  Verktyg och tjänster med praktisk uppkoppling

  Registrera nya verktyg för all-inclusive-garantin och koppla upp Bluetooth® kompatibla batterier. Mer information
 • FAQ

  FAQ

  Svar på de vanligaste frågorna hittar du i vår FAQ om all-inclusive-garantin eller . Mer information