Lediga tjanster

Ledig tjänst - Produktspecialist 

 
Blir du upplyft av tanken på att stå framför kameran med vetskapen att den rätta videon med det rätta budskapet som vår community ännu inte visste att de behövde kommer ha över 50 000 views? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa! 
 
Tjänstebeskrivning
Festool har som målsättning att vara en del i att göra professionella hantverkare framgångsrika och stolta. Det ställer så klart höga krav både på våra produkter och på oss som jobbar här och vad vi gör med tiden när vi jobbar. Så i syfte att ta nästa ambitiösa steg i att utbilda våra auktoriserade återförsäljare, kunder och kollegor söker vi nu en karismatisk person full av energi för att vara en del i att föra Festool framåt i Sverige. 

Produktspecialist

 
Du kommer bl a äga dessa roliga och utmanande huvuduppgifter: 
 • Ansvarig för internutbildning för vår lokala organisation gällande produktsortiment och dess användningsområden, vilket innefattar både befintliga produkter och nyheter. 
 • Utbildning av våra auktoriserade återförsäljare på vårt träningscenter i Malmö samt i hela Sverige. 
 • Utbildning av slutkunder samt besök på arbetsplatser runtom i landet. 
 • Du är central i att ta fram lokalt content såsom video, bild och text till våra kanaler som Instagram, Facebook och vår blogg. 
 • Din yrkesskicklighet är ett dragplåster och du blir en central figur att samlas kring på större mässor och events, såsom Nordbygg samt större återförsäljarevents. 
 • Expert på det praktiska hantverket och inom lösningar som genomförs med våra produkter, i syfte att kunna vara vår ”go to-person” som alltid har svaret. 
 • Deltagande på nyhetsutbildning inför produktlanseringar på vårt tyska huvudkontor samt delaktig i internt nätverkande tillsammans med motsvarande kollegor runtom i Europa. 
 
För att lyckas i tjänsten söker vi dig som känner igen dig här:
 • Du är fackligt utbildad hantverkare och i hantverket har du koll på både bygg och möbelsnickeri.
 • Du har en naturligt positiv karaktär som säger Ja! och är lösningsorienterad. 
 • Du är skicklig på att framföra dig själv och ditt budskap inför en grupp människor. 
 • Du blir som sagt upplyft av tanken på att stå framför kameran med vetskapen att den rätta videon med det rätta budskapet som vår community ännu inte visste att de behövde kommer ha över 50 000 views. 
 • Du har svenska som modersmål samt talar och skriver engelska obehindrat. 
 • Datorvana är en naturlig del av din vardag. 
 
Demostration på mässa
 
Du utgår från vårt kontor i Malmö och bor sannolikt i närområdet. Vi uppskattar att du kommer vara på kontoret måndag och fredag och ha tisdag-torsdag ute på vägarna hos våra återförsäljare och slutkunder. Vi uppskattar att du skall räkna med 40-60 hotellnätter per år. 
Tjänsten innefattar en VW Transporter. 
Du ingår i vår marknadsavdelning som består av sex personer och du rapporterar till Marketing Manager Danmark & Sverige. 
 
Intresserad? 
Vi ser fram emot din ansökan som innehåller CV, personligt brev och en kort film där du exempelvis presenterar dig själv eller en favoritmaskin. Anledningen? Video är en stor del av vår framtid och vi vill helt enkelt redan här se vad du har att erbjuda. 
Maila eller länka materialet till marcus.pettersson@festool.com senast den 31 oktober. 
 
Start: Januari 2020. 
Omfattning: Heltid, fast anställning i Festool Sverige AB. 
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Marcus Pettersson, Marketing Manager, på 0738 517482 eller marcus.pettersson@festool.com
 
Välkommen med din ansökan, som vi med spänning ser fram emot.