Lediga tjänster

Vill du bli en del av Festool-teamet?


Regionchef Stockholm och Norra Sverige
Festool fortsätter att växa och därför söker vi en ambitiös Regionchef med erfarenhet ifrån byggbranschen och försäljning mot liknande kundsegment. Dina primära uppgifter blir att säkerställa en god försäljningsutveckling genom att leda och utveckla ett team bestående av fem säljare. 

Din profil:
Som person är du målinriktad, resultatorienterad och har god förståelse för de mekanismer som påverkar försäljningen av våra produkter. Du brinner för försäljning och affärsutveckling samt har god insikt i säljprocessen till återförsäljare och slutkunder. Vi ser också att du har erfarenhet av personalansvar. Du behärskar det engelska språket väl och arbetar obehindrat i Microsoft Office.

Du trivs med att arbeta självständigt och tar ansvar för din egen utveckling. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete samt är en god kommunikatör. Vi sätter stort värde på din förmåga att förstå och leva upp till vår vision och våra vägledande principer vilka sätter våra kunder, medarbetare och lönsamhet i fokus. 

Arbetsuppgifter:
Leda och utveckla medarbetare genom daglig coaching
Etablera mål, aktiviteter och uppföljning av försäljningsarbete
Aktivt arbeta med CRM system, försäljningsprocesser och Sales Excellence
Deltaga i kundaktiviteter, mässor m m
Utveckla försäljningen och samarbetet med Key Accounts
Implementera koncept och processer initierade av huvudkontoret
Genomföra utbildningar för återförsäljare samt slutkunder

Vi erbjuder:
Festool är ett av marknadens starkaste varumärke med förstklassiga innovativa produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder möjlighet till personlig utveckling med en utmanande vardag i en konkurrensutsatt bransch. Vi erbjuder ett självständigt jobb med frihet  under ansvar samt moderna hjälpmedel som gör din vardag effektiv. Vi ger dig alla möjligheter att vara dina kunders bästa partner.

Du rapporterar till försäljnings och marknadschef i Malmö. Du utgår ifrån hemmakontor.

Vi tror att du bor i regionen och tillbringar 3-4 dagar per vecka i fält och en 1-2 dagar på hemmakontoret. Ca 2-3 övernattningar varannan vecka. Vi tillhandahåller tjänstebil.

Har du frågor kring jobbet, är du välkommen att kontakta försäljningschef Martin Andersson 070 845 59 27.

Skicka din CV till e-mail finance-se@festool.com, ansökningar behandlas löpande men vi reserverar oss för något längre hantering under juli månad.

Regionansvarig säljare Göteborg / Västra Götaland
Festool fortsätter att växa, därför söker vi en ambitiös medarbetare med erfarenhet ifrån byggbranschen och ifrån försäljning mot liknande kundsegment. Dina primära uppgifter blir att utveckla försäljningen till existerande återförsäljare samt bearbetning av slutkunder, användare. I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt planera kundbesök, aktiviteter, utbilda återförsäljare samt slutkunder.

Du brinner för att jobba med försäljning och affärsutveckling. Du har ett stort intresse och kunskap ifrån byggbranschen. Du har erfarenhet av uppsökande säljarbete och har god insikt i säljprocessen till återförsäljare samt slutkunder.  

Arbetsuppgifter:
Planera och genomföra kundbesök samt kundaktiviteter i butik tillsammans med återförsäljare.
Planera och genomföra aktiviteter mot slutkund på byggarbetsplats
Presentera produktnyheter, teknisk rådgivning. 
Produkt demonstrationer.
Genomföra utbildningar för återförsäljare samt slutkunder.
Uppbyggnad av WPS samt aktivt arbeta med säljfrämjande åtgärder i butik. 
Planera och registrera säljaktiviteter i CRM system.
Implementering och uppföljning av Key Account strategi.

Du trivs med att arbeta självständigt och utveckla distriktet. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och en god kommunikatör. Du har förståelse för din egen roll och arbetet med branschens starkaste varumärke. Du är målinriktad och fokuserad på  att nå dina mål. 

Din profil:
Du är målinriktad resultatorienterad och har god affärsförståelse för de mekanismer som påverkar försäljningen av Festools produkter.  Du har erfarenhet ifrån branschen och kunskap inom elektriska handverktyg, maskiner. Därutöver har du erfarenhet ifrån säljarbete, produkt- demonstrationer av liknande produkter och koncept. Du brinner för ditt arbete och att skapa nöjda kunder. Du har goda kunskaper i engelska och arbetar obehindrat i Microsoft Office. 

Vi erbjuder:
Festool är ett av marknadens starkaste varumärke med förstklassiga innovativa produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder möjlighet till personlig utveckling med en utmanande vardag och en konkurrensutsatt bransch. Vi erbjuder ett självständigt jobb med frihet  under ansvar, samt moderna hjälpmedel som gör din vardag effektiv. Vi genomför kontinuerligt utbildningar och ger dig alla möjligheter att vara dina kunders bästa partner.

Du kommer att ingå i ett starkt team med 9 säljare samt produktspecialist. Du rapporterar till försäljnings och marknadschef i Malmö.  Du utgår ifrån hemmakontor.

Vi tror att du bor i regionen och tillbringar fyra dagar per vecka i distriktet och en dag på hemmakontoret. Vi tillhandahåller  en VW Transporter T6 utrustad med komplett kollektion av verktyg och tillbehör för att underlätta ditt arbete.

Har du frågor kring jobbet, är du välkommen att kontakta försäljningschef Martin Andersson 070 845 59 27. 

Skicka din CV till e-mail finance-se@festool.com, ansökningar behandlas löpande.