Lediga tjänster

Vill du bli en del av Festool-teamet?

Varumottagare eftermarknadsservice, heltid


Vi söker för en heltidstjänst en varumottagare placerad på vår logistikavdelning för eftermarknadsservice i Malmö.

Festool arbetar för att göra professionella hantverkare framgångsrika och stolta. En mycket viktig del i vårt arbete är att minimera stilleståndstider och hålla marknadens högsta servicegrad i form av tid och kvalitativt utfört arbete, så att våra kunder får en bra upplevelse. Våra kunder är i behov av korta ledtider och du kommer med det spela en mycket stor roll i att våra kunder är nöjda och rekommenderar oss till sin omgivning. 

Du kommer huvudsakligen arbeta med
Varumottagning.
Registrering av reparationsärende i affärssystem.
In- och utleveranser. 
Reservdelsbeställning, mottagning och lageruppdatering.
Kundmottagning.

Vi söker dig som kan trivas i ett högt tempo och som samtidigt lägger stor vikt vid ett noggrant och kvalitativt utfört arbete.

Kvalifikationer
Liknande arbetserfarenhet.
B-Körkort.
Truckkort-motviktstruck.
Datorvana.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av reservdelskoordinering-/hantering och har förmåga att skapa en djupare systemförståelse.

Dina egenskaper
Vi ser att du är ansvarstagande och kan trivas i en miljö med högt tempo. Du är lösningsorienterad och trivs att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och tycker det är roligt att kommunicera med såväl kollegor som kunder. Du är noggrann, snabblärd, strukturerad och flexibel i ditt tillvägagångssätt. Kvalitet och säkerhet är A och O för Festool Originalservice och det är viktigt att du kan förhålla dig till denna filosofi. 

Du ingår i vårt serviceteam på totalt åtta personer och rapportera till servicechef Ronny Palmqvist. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Ronny Palmqvist på 0703-372097. 

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6-månaders provanställning
Arbetstid: Kontorstid, flextid
Plats: Malmö

Vi ser fram emot din ansökan senast den 31/3 2018. 


Skicka din CV till e-mail:
 
finance-se@festool.com, ansökningar behandlas löpande.


Digital marknadsförare


Tjänstebeskrivning
Festool är ett av marknadens starkaste varumärke med innovativa produkter av högsta kvalitet. Vi säljer våra produkter genom professionell fackhandel, vilket ur ett marknadsföringsperspektiv skapar en intressant dynamik. Vi erbjuder möjlighet till en utmanande vardag i en konkurrensutsatt bransch som innehåller både slutkundskommunikation såväl som återförsäljarkommunikation. Ta chansen att vara med på får fortsatta digitala resa!

Vi söker nu en ny medarbetare till vår kunniga svensk/danska marknadsavdelning. Som digital marknadsförare på Festool kommer du bli en viktig medarbetare som är med och bidrar till att stärka vår lokala digitala närvaro. Du kommer primärt arbeta med följande intressanta arbetsuppgifter: 

• Ta fram marknadsföringsmaterial i InDesign och Illustrator

• Kampanjer på Google Adwords och våra sociala kanaler, inklusive analysarbete

• Löpande ansvar för publicering av innehåll på våra sociala kanaler

• Skapa och textsätta nyhetsbrev till återförsäljare och slutkund

• Uppdatering av vår hemsida

• Löpande internkommunikation

• Tillsammans med våra säljare och återförsäljare ta fram exempelvis annonser till olika events

Krav på person
Vi söker dig som har någon form av marknadsutbildning med dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter från tidigare arbete. Det är ett krav att du är skicklig på att uttrycka dig på det svenska språket då detta är ditt främsta verktyg vid skapandet av all form av kommunikation. Då koncernspråket är engelska är det även viktigt att du behärskar detta språk. Vi ser att du framförallt har följande kunskaper och färdigheter: 

• Van användare av Adobe CS, primärt InDesign och Illustrator

• Kunskap och erfarenhet av Google Adwords och Analytics

• Tidigare erfarenhet av annonsering på Facebook, LinkedIn och Instagram 

Vi söker dig som trivs i en bred roll inom digital marknadsföring och digital kommunikation där du ges möjlighet att agera såväl operativt som strategiskt. Vidare är du en person som gärna tar egna initiativ och som stimuleras av att arbeta med flera parallella uppgifter. Som person uppskattar du såväl självständigt arbete som att samarbeta med övriga på företaget. 

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som marknadsförare.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6-månaders provanställning
Arbetstid: Kontorstid, flextid
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Välkommen med din ansökan! 

Ansök härhttps://performiq.se/job/3521/