Stryktålig, stark och snabb.

  Byggdragaren: DRC 18.
  På många sätt den ultimata byggdragaren. Kraftigt metallhus gör DRC stryktålig som få. 4 växlar möjliggör skruvning och borrning överallt på bygget i både trä och exempelvis metall. Och hur många gånger om dagen är det nu du trycker på strömbrytaren på din dragare? DRC bjuder på mjukstart så du slipper det hemska startrycket. Och ja, du har full kraft redan från start oavsett varvtal.
  KAMPANJ: KÖP EN DRC 18, OCH FÅ ETT KOSTNADSFRITT* BATTERI

  Skruvdragaren DRC 18

  DRC 18 är den robusta maskinen till byggaren som är ute året runt. Med sitt kraftiga metallhus och sina fyra växlar skruvar och borrar den stort och smått med hög känsla.
  • Alla dessa vinklar

   Ett bygge utmanar med trånga utrymmen och konstiga vinklar. Då är vinkelchucken med 1:1-utväxling bara ett exempel på en hjälpreda som håller tempot uppe.

   +
   PDC
  • 4 växlar

   En „normal“ 18 V-dragare ger varvtal upp till runt 1 500 varv/ min. Där fortsätter DRC ge dig smarta lösningar som kräver högre varvtal. Exmepelvis vid hålsågning och självborrande plåtskruv.

   +
   PDC
  • Kraftfull och snabb

   Växel 1: 60 Nm till grov träkonstruktion Växel 4: 3 800 v/min till trä och metal.

   +
   PDC
  Köp valfria 18 V-skruvdragare och få ett 5,2 Ah 18 V-batteri per maskin på köpet.
  Kampanjperiod: 1 september till 30 november 2019
  Se hur du får ditt kostnadsfria batteri här

  Känsla möter finess.

  Montagedragaren med mjukstart och momentinställning.
  Upplev känslan med mjukstart i strömbrytaren och som samtidigt ger full styrka från första varvet, oavsett varvtal. Och finess? Ställ in önskad kraft på momentinställningen för att dra i skruven sådär exakt som bara du kan. Kombinera med excenter- och vinkelchuck och du har montagejobbens kanske mest kompetenta medhjälpare.
  KAMPANJ: KÖP EN T 18, OCH FÅ ETT KOSTNADSFRITT* BATTERI

  Skruvdragaren T 18

  En skruvdragare för montage och inredning ska vara lätt, ge finkänsligt varvtal och komma till i trånga utrymmen. Med T 18 får du allt det och lite till.
  • 173 gram som gör en jätteskillnad.

   Om du skulle kunna utföra ditt jobb enklare, snabbare och utan nåon som helst prestandaförsämring, skulle du då välja den lösningen? Välkomna då CENTROTEC till din verktygspark. Din standardborrchuck väger på ett ungefär 222 gram. CENTROTEC-chucken väger nätta 49 gram och klarar samma belastning. Dessa 173 gram känns ju då ganska onödiga att bära runt på hela dagarna.

   +
   T18
  • Mer finess

   Den smarta momentinställningen kan alltid slås av när du växlar mellan t ex borrning med högt varv till finkänsligt montage av beslag. T 18 är dessutom tvåväxlad för att ge dig möjlighet att både skruva grövre skruv samt ge dig högre tempo när så behövs.

   +
   T18
  • Centrotec

   CENTROTEC ger dig många fördelar, som exempelvis låg vikt och smidighet. Just vid montage är kanske åtkomst i vinklar och vrår högsta prioritet. Med excenter- och vinkelchuck är T 18 fulländad som montagemaskin.

   +
   T18
  FastFix

  FASTFIX.

  Allsidiga för att göra det enkelt för dig. Byt mellan bits och borr snabbt och med samma kraft som vilken standadborrchuck som helst.

  Festool på hela bygget.

  Hållbart byggande. Utomhus och inomhus året runt överallt på bygget. För det yrkesstolta byggföretaget som från resning av stommen, till beklädnad och leverans av oklanderlig finish i inomhusmiljön ställer höga krav på material och verktyg. Vare sig det sågas, borras, skruvas, ljussätts eller slutstädas. Faktorer som arbetsmiljö, väder och vind spelar stor roll. Kunder har höga krav. Vare sig det är ett nytt hus, en carport eller en interiörrenovering. 

  När hantverkarens yrkesstolthet och känsla är lika viktig som resultatet.
  LÄS VÅR NYA BROCHYR HÄR